Trygg Arena AS fører 3 ulike LIFELINE hjertestartere. Foruten den solide og kjente AED, har vi nå også fått de siste to typene tilgjengelig på det norske markedet. Du har garantert ikke sett en hjertestarter virke på denne måten noen gang tidligere. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg å finne en hjertestarter som passer best for ditt behov. Vi tar forbehold om prisjusteringer fra våre importører ved tilbud. (Med forbehold om feil på hjemmesiden)

 

LIFELINE AED halvautomatisk defibrillator – norsk versjon med norsk språk og norsk 3 minutter algoritme. En en av verdens beste hjertestartere i dette segmentet, i salg på det Norske markedet!

Defibtech har utviklet en ny, revolusjonerende, halvautomatisk hjertestarter fra bunnen av. Teknologien er så avansert at den omfatter alle kritiske faktorer som er nødvendig for å gi den mest avanserte behandlingsformen ved en akutt hjertestans.

Allikevel er den så enkel å bruke at også personer uten medisinsk bakgrunn eller kunnskap, effektivt kan bidra til å redde liv.

LifeLine AED er utviklet av erfarne ingeniørteam i USA og omfatter den beste prosesseringsteknikk og en meget avansert EKG-analyse. Dette gjør at enheten oppfyller alle krav som stilles til en moderne defibrillator. Algoritmene er laget for å følge de anbefalingene som er gitt av Norsk Resuscitasjonsråd (NRR) og brukeren kan derfor være sikker på at riktig behandling og veiledning blir gitt av enheten.

Vi har også engelskspråklige enheter med AHA algoritmer som lagervare (v.nr. 704193) og danskspråkelige enheter som lagervare (v.nr DK)

LifeLine AED defibrillatoren bruker avansert bifasisk teknologi som måler motstanden i kroppen og vil automatisk tilpasse energien og varigheten på støtet. Batteriet har hele 7 års holdbarhet og maskinen beskytter godt mot fukt, vann og støv.

Oppdateringer av algoritmer og software gjøres enkelt og kostnadsfritt enten av deg eller din leverandør, med en LifeLine minnebrikke som settes inn i maskinen.

Økonomisk er LifeLine sannsynligvis den mest prisgunstige AED enheten på markedet i dag med de kraftige spesifikasjonene denne maskinen er satt opp med. Rimelig forbruksmateriell og tilleggsutstyr gjør også dette til et godt kjøp.

LifeLine AED vil være et meget godt valg for alle som ønsker en kraftig og robust enhet som vil gi deg og dine en god sikkerhet ved uventet hjertestans.

7 år levetid på batteri
54 IP fukt-støv
2.0 kg vekt totalt med batteri installert
Mindre enn 6 sekunder ladetid
300 støt
Bifasisk teknologi
Enkel å oppdatere og uten kostnader med minnebrikke
Maskinen kan også brukes til trening

7 år garanti – ingen service på enhetene. Skulle det skje noe i garantiperioden får du en ny maskin av Mediq Norge AS, enkelt og greit!

Trygg Arena er behjelpelig med kurs i bruk av hjertestarter.

PRIS: Ta kontakt for personlig tilbud

Veiledende pr:  kr 12.500,- (+mva)

 

 

 

Lifeline-VIEW-screens-4

 

LIFELINE VIEW – Halvautomatisk hjertestarter med NRR algorytme.

Den første og eneste hjertestarter i markedet som viser steg-for-steg videoer på Norsk med hjerte-lungeredning og defibrillering.

Andre hjertestartere forteller deg hva du skal gjøre. Lifeline VIEW viser deg, med detaljerte interaktive videoer i fullfarge.

På skjermen fremkommer det forklarende tekst simultant
med den interaktive videoen og stemmeinstruksjoner.

Dette forsterker instruksjonene, samt gjør det enkelt og
nyttig i miljøer med mye støy der stemmemeldinger er vanskelig å høre.

Lifeline View er revolusjonerende. Vi kan garantere at du ikke har sett en hjertestarter som Defibtech View før.

For produktinformasjon, last ned Lifeline View brosjyre og datablad og besøk vår nettside for hjertestartere: www.hjertestart.no

Trygg Arena AS er behjelpelige med kurs i bruk av hjertestarter

Pris: Ta kontakt for personig tilbud

veil: kr 19 570,- (+mva)

 

Lifeline-VIEW-screens-4-PRO_path_curves_new_ss2_bright

LIFELINE VIEW PRO – manuell/halvautomatisk hjertestarter

Her er hjertestarteren som løfter Lifeline modellene
til ett nytt nivå.

Lifeline PRO gir den profesjonelle brukeren mulighet til å bytte mellom halvautomatisk og manuell modus.

PRO viser i manuell modus, EKG og lar deg bestemme strømstyrken og defibrillere etter ønske. Vi kan garantere at du ikke har sett en hjertestarter som Defibtech PRO før.

OBS! Dette produktet selges kun til profesjonelle brukere. Herunder Ambulansetjenester, Legevakt og andre akuttmedisinske tjenester med årlige sertifiseringsordninger for bruk av manuelle hjertestartere.

Til alle andre kunder tilbyr vi våre halvautomatiske modeller, Lifeline View eller Lifeline AED.

For produktinformasjon, last ned Lifeline PRO brosjyre og datablad og besøk vår nettside for hjertestartere: www.hjertestart.no

Trygg Arena er behjelpelig med kurs i bruk av hjertestarter

Pris: ta kontakt for personlig tilbud

Veil. kr: 20 709,- (+mva)