NB; Prisene er oppgitt eks. MVA!!

 

 

SPOT 2 GPS MESSENGER - Kr 1200,00

Du og de du er glad i kan føle dere trygge med å vite at nesten uansett hvor du er i verden, kan du med SPOT la dem vite hvor du er og at alt er bra.De kan til og med følge deg på dine eventyr via Google Maps ™, og følge ruten din i sanntid.Men viktigst av alt er at kan du be om assistanse til din nøyaktige posisjon, når det trengs, fra dem eller fra GEOS Internasjonale 112 Nødmeldingssentral.Alt dette håndteres helt uavhengig av mobilt eller landbasert radiodekning.SPOT bruker GPS satellitter for å fastslå din posisjon og kommunikasjonssatellitter til å sende den informasjonen til valgt(e) mottaker(e), med meget god kvalitet og pålitelighet.

Hvordan SPOT virker
GPS satellitter gir koordinatene.
SPOT Messengers innebygde chip fastslår dine nøyaktige koordinater og sender din posisjon og melding til SPOT sitt satellittsystem.
SPOTs kommersielle satellitter videresender din melding til spesifikke antenner rundt omkring i verden. Satellittantenner og back-up-utstyr leder din melding og din posisjon til riktig nettverk.
Din melding leveres etter dine instrukser via tekstmelding, e-post eller nødanrop via meldingssentralen.

Støttet av Google Maps™

Når SPOT sender en tekst- eller e-postmelding til en av dine kontakter eller til en av GEOS internasjonale112 nødmeldingssentraler, inkluderes dine eksakte koordinater og en link som kan brukes for å se hvor du er på Google Maps™.

SPOT kan brukes til alle aktiviteter. For norge er dette et geniealt produkt ettersom vi ofte sliter med dårlig dekning i fjellheimen. Med SPOT kan du gi beskjed til enhver tid om hvor du er til din nærmeste eller tilkalle hjelp dersom du er skadet eller har gått deg bort.

SPOT kan brukes både på sjøen og på land. GEOS sørger for å kontakte den nærmeste redningsinstans uansett lokasjon* dersom uhellet er et faktum.

*Abonement kjøpes ved registrering på www.findmespot.com Deknings kart finnes også på samme side.

SOS: Nødmelding blir sendt med din GPS-lokasjon til GEOS hvert 5 minutt til batteriet er dødt eller meldingen kansellert. GEOS International Emergency Response Center videreformidler nødmeldingen til de riktige avdelingene hvo enn du befinner deg i verden. F.eks. kontakter de 911 i Nord Amerika og 122 i Europa og hovedredningsentralen i Norge.

Help: Send Hjelpmelding til venner og familie hvert  5 min opp til en time. Opp til 10 kontakter via SMS og email

Check-in/OK: Send en predefinert melding som gir venner og familie beskjed om at alt er OK. Meldingen sendes med GPS lokasjon og Google Maps link for å se din lokasjon på nettkart. Med ett trykk sendes en melding via email eller SMS til 10 predefinerte kontakter og dine waypoints er lagret i din Spot konto for senere bruk. Se lagrede waypoints kan også exporteres til din Spot Share Page eller Spot Adventure account. I tillegg kan du exportere filene til Google Earth.

Track Progress: Denne funskjonen tillater deg å sende og lagre din lokasjoner samt gi dine venner en real time oppdatering på hvor du er I verden. Track prøver å sende en melding hvert 10 minutt. Med din Spot konto har du muligheten til å sette opp en Spot Share Page som du gir tilgang til for real time følging av din tur.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ijNzM89tIjI