Her følger et utvalg av tilbehør til Lifeline SK Hjertestarter. NB: Prisene er oppgitt eksl.mva (med forbehold om feil eller nylige prisjusteringer foretatt av importør)

Elektrodesett Lifeline voksen – Kr 572,00

Innholder et par med elektrodesett for voksne til bruk med Lifeline hjertestarter. Disse brukes fra 8 år og oppover. Elektrodene skal lagres tilkoblet Lifeline hjertestarter.

Lagringstid/holdbarhet: 2 år
Holdbarheten bestemmes av at elektrodene har en kontaktgeele som vil tørke ut noe over tid. Dette er ikke unikt for disse Lifeline elektrodene men gjelder alle elektroder på markedet.

Vi fører også barne-elektroder, samt elektroder til VIEW og PRO modellene, ta kontakt for pris på disse.

 

 

Utstyrssett til hjertestater – Kr 75,00

Noraid munn t/munn duk med ventil
Barberhøvel engangs Kai enkel
Saks avdeling førstehjelp 18cm
Hansker soft-nitril up L 4 pk
Vaskeklut 20x26cm

Solid bæreveske til LIFELINE AED hjertestarter – Kr 368,00

Vesken har et vindu slik at man kan se status indikatoren til hjertestarteren uten å måtte ta den ut av vesken. Har plass til starter, ekstra sett med elektroder, ekstra batteri og annet tilbehør. Laget i sterk nylon og har bærehåndtak og stropp, samt en svært synlig refleksstripe. Vi fører også bæreveske til VIEW og PRO modellene. Ta kontakt for pris på disse.

 

 

Explorer koffert til Lifeline Hjertestarter - Kr 1521,00

Kraftig og robust koffert til de med spesielle behov for å holde kofferten støv og vanntett. Kofferten er av høy kvalitet og tåler en skikkelig trøkk. Passer spesielt bra til å ha i beredskapskjøretøy og båter. Koffertens skumgummi er pre-kuttet i firkantede seksjoner som gjør at man kan tilpasse polstringen til innholdet i kofferten.

 

 

 

 

Etterlysende skilt 15 x 15 cm. Hjertestarter – Kr 185

Skiltet er i henhold til den nye internationale standarden fra: International Liaison Committee on Resucitation (ILCOR) for merking av hjertestartere.

les mer om det nye universaltegn for å markere hjertestartere på hjemmesidene til Norsk Gjennopplivingsråd – www.nrr.org

 

 

Etterlysende klistremerke 9×11 cm. Hjertestarter – Kr 35
Med lim på forsiden for montering på innsiden av vinduer – glassdører etc.

Klistremerket er i henhold til den nye internationale standarden fra: International Liaison Committee on Resucitation (ILCOR) for merking av hjertestartere.

les mer om det nye universaltegn for å markere hjertestartere på hjemmesidene til Norsk Gjennopplivingsråd – www.nrr.org