Apr 2

I begynnelsen på januar gikk Østfold Veiservice og Trygg Arena i Fredrikstad ut og ba om kandidater som ville vinne en hjertestarter. Mange meldte seg, og i midten av mars ble fem finalister trukket ut.Blant disse fem var NMK Aremark, som etter en spennende avstemning til slutt vant med 33,9 prosent av stemmene.

Jublende glad

- Vi er selvsagt kjempeglade for å ha nådd opp i konkurransen. Når vi tenker på at det ble avgitt hele 2.740 stemmer, er det klart at vår mobilisering også utenfor Aremark kommune har vært helt avgjørende, sier leder i NMK Aremark, Torbjørn Vestby.

- Banen brukes av folk fra hele Østfold i forbindelse med trening, og på løp kommer det deltakere fra store deler av Sør-Norge. Da vil en hjertestarter bety økt trygghet, ikke minst i en sport som vår der mye uforutsett kan inntreffe, sier han.

Meget fornøyde

Også Østfold Veiservice og Trygg Arena er meget fornøyde med konkurransen. – Det gjelder både engasjementet og antallet stemmer som er kommet inn, sier Rune Andersen i Østfold Veiservice og Jørgen Olsen og Marius Nybø i Trygg Arena

NMK Aremark sikret seieren foran Risum ungdomsskole (29,8 prosent), Gimle IF (24,1 prosent), Cardio Club Halden (8,8 prosent) og halden Historiske Samlinger (3,4 prosent).

 

3754606811_4810331a

Tekst: Øivind Kvitnes / Foto: Stein Johnsen

HA Halden

 

Categories: Uncategorized