Mar 19

Trygg Arena AS får stadig flere kunder og følgere på sosiale medier. Vi jobber aktivt for å gjøre hverdagen tryggere for de aller fleste og ønsker å fortsette med dette. For å kunne nå frem til så mange som mulig trenger vi også hjelp av alle dere som støtter oss. Trygg Arena AS er veldig takknemlige for de som støtter oss i vårt arbeid og ønsker oss samtidig enda flere støttespillere. Vi vil markere flere milepeler i tiden fremover, og starter med å gi en av våre støttespillere en veldig fin gave når vi passerer 200 følgere. Vi gir da bort en Spot 2 Satelitte GPS Messenger, til en verdi av kr; 2299,00,- (du kan lese mer om gaven her)

 

EXSPOT2_200X350

Du og de du er glad i kan føle dere trygge med å vite at nesten uansett hvor du er i verden, kan du med SPOT la dem vite hvor du er og at alt er bra. De kan til og med følge deg på dine eventyr via Google Maps ™, og følge ruten din i sanntid.Men viktigst av alt er at kan du be om assistanse til din nøyaktige posisjon, når det trengs, fra dem eller fra GEOS Internasjonale 112 Nødmeldingssentral. Alt dette håndteres helt uavhengig av mobilt eller landbasert radiodekning. SPOT bruker GPS satellitter for å fastslå din posisjon og kommunikasjonssatellitter til å sende den informasjonen til valgt(e) mottaker(e), med meget god kvalitet og pålitelighet

Følg oss på Twitter, Facebook eller begge steder, så kanskje du er den heldige som får en gave av oss !

(De som følger oss fra tidligere er selvfølgelig med i trekningen)

 

Categories: Uncategorized